Hotel Frederiksoord | Majoor van Swietenlaan 20 | 8382 CG | Frederiksoord (Drenthe) | 0521 - 38 15 00 Marcel en Ginie Vos | Historie en omgeving | Contact

De arrangementen van Hotel Frederiksoord

Speciaal voor u hebben wij een aantal mooie arrangementen samengesteld. Geniet bijvoorbeeld een aantal dagen compleet verzorgd van de heerlijke omgeving van het gebied van de Vrije Koloniën van de Maatschappij van Weldadigheid. Of laat u eens verwennen wanneer u iets speciaals hebt te vieren. Wij verzorgen het graag voor u!

Fietsarrangement: Ontdek de Koloniën van Weldadigheid

Ontdek in een dag de Koloniën van Weldadigheid met dit leuke fietsarrangement! U fietst het 36 km lange ‘Weldadige Rondje’ en komt langs de bijzondere monumenten in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. Een bijzondere en sportieve dag uit! Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.

Prijs: € 14,95
Eventueel kunt u fietsen huren.
Niet mogelijk op maandag en dinsdag.

Meer informatie

High 'Kolonie' Wine

De High ‘Kolonie’ Wine staat voor gezellig genieten van onze prachtige wijnen. Uiteraard serveren wij daar een heerlijke selectie van bijpassende hapjes bij.

Prijs: € 19,70 per persoon.

naar arrangement

'Kolonie' Babyshower - High Tea

Is er een baby op komst? Vier dit met een Babyshower – High Tea. Geniet met elkaar van allerlei overheerlijke zoete en hartige hapjes.

Prijs: € 24,70 per persoon.

naar arrangement

High 'Kolonie' Tea

Laat u verwennen en kom genieten van een luxe High Tea.
Wij verzorgen voor u diverse hartige hapjes, broodjes, gebak en zoete heerlijkheden.

Prijs € 21,70 per persoon.

naar arrangement

Groepsarrangement | De Koloniebelevenis

Tijdens De Koloniebelevenis gaat u ervaren hoe het was om als kolonist te leven. Met eigen vervoer maakt u een rondrit door de Vrije Koloniën van Weldadigheid.

Onderweg zijn er allerlei vragen die u noteert in het ‘zakboekje’. De Koloniebelevenis wordt afgesloten met een lekkere barbeque, een diner of heerlijk buffet.

Prijzen zijn op aanvraag

Meer informatie

Groepsarrangement | Een Dafje Uit

U gaat een dagje uit in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. In een Dafje met een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje ontdekt u een uniek gebied met een hele bijzonder geschiedenis.

Onderweg zijn er allerlei vragen, waarvan u de antwoorden dient te noteren in het ‘zakboekje’. Het winnende team ontvangt een leuke prijs. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke barbecue, een lekker diner of een weldadig buffet.

Prijzen zijn op aanvraag

Meer informatie
Booking module Powered By : Hoteliers.com