Hotel Frederiksoord | Majoor van Swietenlaan 20 | 8382 CG | Frederiksoord (Drenthe) | 0521 - 38 15 00 Marcel en Ginie Vos | Historie en omgeving | Contact

Geheel in de stijl van Weldadigheid.

Zittend bij de open haard verwacht u ieder moment de binnenkomst van Generaal Van den Bosch, stichter van de proefkolonie in 1818.

Reserveer nu

Heerlijk slapen met z'n tweeen

Logement Frederiksoord beschikt over drie tweepersoonskamers, gelegen aan de voor- en achterzijde van het hotel. Alle kamers bevinden zich op de begane grond of op de eerste verdieping en hebben privé badkamer met toilet, douche en wasbak. Het is mogelijk om een extra (kinder)bed te plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden. De prijs is exclusief toeristenbelasting en ontbijt.

Reserveer meteen!

Eenpersoonskamer

Logement Frederiksoord beschikt over één eenpersoonskamer aan de achterzijde van het hotel. Deze kamer beschikt over een privé badkamer met toilet, douche en wasbak en heeft openslaande deuren naar het achterliggende terras. Het is mogelijk om een extra (kinder)bed te plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden. De prijs is exclusief toeristenbelasting en ontbijt.

Reserveer meteen!

Genieten van een bijzonder verblijf

Logement Frederiksoord beschikt over hotelkamers op de begane grond en op de eerste verdieping. De comfortabele hotelkamers, met privé badkamer, zijn volledig gestript en aangepast aan de eisen van deze tijd. Alles om u een goede nachtrust te garanderen, zodat u de volgende dag weer fris op pad kunt gaan! Opvallend zijn de hoge plafonds die u een ruimtelijk gevoel geven. In de hotelkamers hangen oude foto’s die herinneringen oproepen aan Frederiksoord in ‘die goeie, ouwe tijd’.

Honden zijn op de kamers niet toegestaan.

Faciliteiten van ons hotel

Booking module Powered By : Hoteliers.com