Maximaal genieten!

Laat u een paar dagen compleet verzorgd verwennen

of ga een actief dagje uit in de mooie omgeving.

Maximaal genieten!

Laat u een paar dagen compleet verzorgd verwennen of ga een actief dagje uit in de mooie omgeving. 
Contact

Welkom in de Vrije Koloniën van Weldadigheid

Speciaal voor u hebben wij een aantal mooie arrangementen samengesteld. Laat u een paar dagen compleet verzorgd verwennen of ga een actief dagje uit in de mooie omgeving. Ook een bijzonder feest of uitje met uw familie of vrienden verzorgen wij graag!

Een dagje weg

Ontdek in één dag de Vrije Koloniën van Weldadigheid op de fiets, wandelend of met een unieke belevingstocht. Na afloop staat er een weldadige lunch of diner voor u klaar. Laat u ook eens culinair verwennen met en lekkere High Tea of een uitgebreide proeverij. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor een ‘heerlijk’ dagje uit.

Langer verblijven

Heeft u zin om er wat langer tussenuit te gaan? Logement & Gasterij Frederiksoord is een prima uitvalsbasis voor uw weekendje weg of vakantie. In de omgeving is genoeg te beleven of kom tot rust in de prachtige natuur. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u tijdens uw verblijf culinair verwend wordt zodat u maximaal kunt genieten!

Groepsuitjes

Mag u een uitje organiseren voor uw collega’s, de familie of vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen voor u verschillende actieve en spectaculaire groepsuitjes. Compleet verzorgd met lekker eten en drinken. Speciale wensen of andere ideeën? We overleggen het graag.

Translate »