Gezellig uitje

Samen genieten in de prachtige omgeving of laat u verwennen wanneer u iets speciaals wilt vieren.
Contact

Gezellig uitje

Samen genieten in de prachtige omgeving of laat u verwennen wanneer u iets speciaals wilt vieren.
Contact

Dagje weg

Genieten van een dagje weg in de Vrije Koloniën van Weldadigheid? Wij hebben verschillende leuke uitjes voor u samengesteld. Compleet met lekker eten en drinken, een leuke wandel- of fietstocht of ontdek de mooie omgeving op een hele verrassende manier. Ook wanneer u iets speciaals heeft te vieren of een gezellig moment met elkaar wilt beleven bieden wij leuke arrangementen aan.

Een dagje fietsen

Ontdek in één dag de Koloniën van Weldadigheid met dit leuke fietsarrangement! U fietst het 36 km lange ‘Weldadige Rondje’ en komt langs de vele monumenten in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. Een bijzondere en sportieve dag uit! Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.

Een dagje wandelen

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid met dit leuke wandelarrangement! U wandelt een route van ongeveer 8 km en komt langs een aantal prachtige monumenten in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. Een bijzondere en sportieve dag uit! De lunch is bij het arrangement inbegrepen.

Drentse fietspruverij

Kom genieten van een bijzondere ontdekkingstocht door de Koloniën van Weldadigheid. Een fietstocht door de prachtige natuur, langs historische monumenten met tussendoor welverdiende pauzes. Hier kunt u heerlijke ‘Drentse’ lekkernijen proeven.

Maallust bier & bites proeverij

Een ‘lekker’ uitje met vrienden of familie! Geniet van drie mooie Maallust bieren ‘Uit de Kolonie’. Hierbij serveren wij een selectie van hartige snacks die prachtig combineren bij de door u gekozen bieren.

High ‘Kolonie’ Tea

Laat u verwennen en kom genieten van een luxe High Tea. Wij verzorgen voor u diverse hartige hapjes, broodjes, gebak en zoete heerlijkheden.

High ‘Kolonie’ Wine

De High ‘Kolonie’ Wine staat voor gezellig genieten van onze prachtige wijnen. Uiteraard serveren wij daar een heerlijke selectie van bijpassende hapjes bij.

‘Kolonie’ Babyshower

Is er een baby op komst? Vier dit met een Babyshower met High Tea. Geniet met elkaar van allerlei overheerlijke zoete en hartige hapjes.

‘Kolonie’ Poppenslok

Een kindje gekregen? Vier dit met een Poppenslok. Geniet twee uur lang met elkaar van heerlijke hapjes en onbeperkt bier, wijn of fris.

Bruiloftarrangement

Logement & Gasterij Frederiksoord is door de Gemeente Westerveld aangewezen als officiële trouwlocatie. Nadat u elkaar in een sfeervolle ambiance het ‘jawoord’ heeft gegeven, verzorgen wij graag uw bruiloftsfeest.

Translate »