Drentse Fietspruverij

Kom genieten van een bijzondere ontdekkingstocht
door de Koloniën van Weldadigheid.

Drentse Fietspruverij

Kom genieten van een bijzondere ontdekkingstocht
door de Koloniën van Weldadigheid.

Drentse Fietspruverij

Kom genieten van een bijzondere ontdekkingstocht door de Koloniën van Weldadigheid. Een fietstocht door de prachtige natuur, langs historische monumenten met tussendoor welverdiende pauzes. Hier kunnen de lekkernijen genuttigd worden, welke inbegrepen zijn in het arrangement.

Wij bieden u een goed gevulde dag aan met mooie fietsroutes en heerlijkheden. Deze ‘pruverijen’ zijn een verrassing, maar dieetwensen kunnen uiteraard bij de reservering doorgegeven worden.

Bij de Kolonieroute wordt er gestart bij De Wapser Herberg. Daarna wordt de route vervolgd naar De Koloniehof, Logement & Gasterij Frederiksoord en Theehuis ’t Hunebed. Onderweg fiets je langs de geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid en is het genieten van de rust en de natuur op het Holtingerveld.

Er kan alleen of samen worden genoten van dit arrangement, maar ook in groepsvorm is het mogelijk. Een gezellige dag met vrienden, een familiedag of als personeelsfeest. In overleg kunnen wij grote groepen een aangepast arrangement aanbieden.

Bel voor alle mogelijkheden met (0521) 381 500.
Tot ziens! Marcel & Ginie Vos.

Voor meer informatie kijk op Drentse Fietspruverij

Translate »