Met z'n allen een gezellige dag uit!

Met de hele familie op pad of met de collega’s een gezellige dag op stap?
Contact

Met z'n allen een gezellig dag uit!

Met de hele familie op pad of met de collega’s een gezellige dag op stap?
Contact

Met z’n allen genieten van een origineel uitje

Met de hele familie op pad of met de collega’s een gezellige dag op stap? Wij bieden verschillende arrangementen aan om met elkaar een unieke dag te beleven. Compleet verzorgd met lekker eten en drinken en leuke activiteiten.

Een Dafje uit

U gaat een dagje uit in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. In een Dafje met een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje ontdekt u een uniek gebied met een hele bijzonder geschiedenis.

De Koloniespelen

Een dag vol met verschillende spellen en opdrachten. U gaat bamboestieken, buks schieten, kogelstoten, hooivork werpen en nog veel meer. De Koloniespelen zijn gezellig, hilarisch en goed voor de teamspirit.

De Koloniebelevenis

Tijdens ‘De Koloniebelevenis’ gaat u ervaren hoe het was om als kolonist te leven. Met eigen vervoer maakt u een rondrit door de Vrije Koloniën van Weldadigheid. Onderweg is er van alles te beleven.

Samen klootschieten!

Klootschieten is een leuke, recreatieve sport. Wie het verst gooit, wint het spel. Maar bovenal staat het garant voor gezelligheid en hilariteit. Uiteraard verzorgen wij een hapje en een drankje voor onderweg.

Translate »