Giethoorn en De Weerribben Arrangement

Ontdek Giethoorn en De Weerribben vanuit Frederiksoord

Giethoorn en De Weerribben Arrangement

Ontdek Giethoorn en De Weerribben vanuit Frederiksoord

GIETHOORN EN DE WEERRIBBEN ARRANGEMENT

Vier dagen – drie nachten

Giethoorn moet je minstens één keer in je leven gezien hebben. De magie die zoveel bezoekers naar het Venetië van het Noorden brengt? 177 bruggen, groot en klein. Het pittoreske waterdorp is een van de bekendste dorpjes in Nederland en is vanuit Frederiksoord heel eenvoudig te bereiken. En ook het Nationaal Park Weerribben-Wieden is op een steenworp afstand. Hier vindt u een overweldigende natuur en kunt u genieten in een waterrijke oase van rust en ruimte. Uiteraard mag een ontdekkingstocht in de Koloniën van Weldadigheid niet ontbreken tijdens het verblijf in Frederiksoord

Inbegrepen

  • – Drie overnachtingen in tweepersoonskamer
  • – Drie keer een 3-gangen diner
  • – Drie maal een uitgebreid ontbijt
  • – Diverse fiets- en wandelroutes in het fantastische gebied

Suggesties

Dag 1 – Ontdek de Koloniën van Weldadigheid [UNESCO Werelderfgoed]. Bezoek museum De Proefkolonie, wandel langs de talrijke monumenten of door het Sterrebos. Fiets het Weldadig Rondje en kom langs alle highlights in het unieke gebied.

Dag 2 – Beleef magisch Giethoorn en maak een rondvaart door het Venetië van het Noorden of huur zelf een bootje. Bezoek ’t Olde Maat Uus en kom alles te weten of de historie van het ‘beroemde’ dorp, breng een bezoekje aan ‘De Fanfare’ (beroemd van de film) en flaneer over de vele bruggetjes. Een belevenis!

Dag 3 – Op fiets naar het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit gebied is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. U ervaart hier de natuur van heel dichtbij. Een groot groen doolhof!

Dag 4 – Neem voordat u naar huis gaat nog even een kijkje in de Vestingstad Steenwijk. De stad heeft een indrukwekkend verleden.

Langer blijven?
Verleng uw verblijf met een paar extra dagen. Er is in de omgeving nog veel meer te beleven. Maak een uitstapje naar de hunebedden op het Holtingerveld, bezoek Kolonie Veenhuizen, het Nationaal Park Dwingelderveld of ga gezellig naar de Drentse brinkdorpjes. Wij informeren uw graag!

PRIJZEN

  • € 326,- per persoon in de maanden: november en december 2023 en januari en februari 2024
  • € 336,- per persoon in de maanden: maart, april en oktober 2024
  • € 346,- per persoon in de maanden: mei, juni, juli, augustus en september 2024

Bijzonderheden
* Prijs is op basis van twee personen in een 2 persoonskamer.
* Prijs is op basis van beschikbaarheid.
* Toeslag € 30,- bij een 1-persoonsbezetting.

 

 

Gezellig uitje
Langer verblijf
Groepsuitje
Translate »