Groepsaccommodatie

Welkom in Logement & Gasterij Frederiksoord***.

Een unieke plek in de Koloniën van Weldadigheid om weldadig te overnachten. Onze dependance ‘De Bakkerij’ is ingericht als groepsaccommodatie. Van harte welkom!

Groeps- accommodatie

 

Welkom in Logement & Gasterij Frederiksoord***.

Een unieke plek in de Koloniën van Weldadigheid om weldadig te overnachten. Onze dependance ‘De Bakkerij’ is ingericht als groepsaccommodatie. Van harte welkom!

 Met z’n allen eropuit!

Met de hele vriendengroep of familie de Koloniën van Weldadigheid ontdekken? Van 1 september t/m 1 mei is onze dependance ‘De Bakkerij’ beschikbaar voor groepen. Je hebt het gehele verblijf deze groepsaccommodatie geheel voor eigen gebruik.

Faciliteiten:

  • – 6 keer 2-persoonskamer
  • – eigen complete keuken
  • – eigen woonkamer met tv
  • – eigen terras met meubilair
  • – rolstoeltoegankelijk

Wilt u reserveren of meer informatie? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. 

 

Genieten in een historische sfeer

 In de prachtige omgeving is van alles te beleven en te doen. Cultuur, natuur, rust en ruimte komen hier samen. Na een heerlijke fietstocht of stevige wandeling is het hier heerlijk vertoeven. Steek samen de BBQ aan op jullie eigen terras of kom gezellig eten in De Gasterij. Bespreek van tevoren even alle mogelijkheden. Wij hebben een aantal leuke tips voor jullie.

Actief op pad 

Graag helpen we je bij het samenstellen van een leuk en gevarieerd programma. We kunnen fietsen, e-bikes of e-choppers voor je reserveren of regelen een bezoek aan een authentieke koloniehoeve. Er is van alles mogelijk. Wat dacht je van samen klootschieten? Gezelligheid verzekerd! 

Een uitje met de Elektrische Kolonie Express is niet alleen leerzam omdat de gids je alles vertelt over het unieke UNESCO Werelderfgoed gebied ook is het heel geschikt voor degene die iets minder goed ter been is. Kortom voor jong en oud is er in de Koloniën van Weldadigheid van alles te beleven. 

Drenthe Hunebedden | Heerlijk Drenthe Arrangement Hotel Frederiksoord

Inspiratie voor een weekendje weg 

Dag 1
Aankomst in de accommodatie

Dag 2
Bezoek aan museum De Proefkolonie met rondrit Kolonietram of Elektrische Kolonie Express. Of fiets samen het Weldadig Rondje

Dag 3
Breng een bezoek aan de hunebedden in Havelte of huur bootjes in Giethoorn. Wellicht is een tripje naar de ‘andere’ Kolonie Veenhuizen een goed idee.

Dag 4
Vertrek uit de accommodatie

'We komen zeker terug! Met elkaar een fantastisch weekend gehad. Super gezellig!'

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Openingstijden

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Heeft u vragen?

Onze nieuwsbriefTranslate »