Kerstmenu 2019

Proef de sfeer en geniet!

 

Stel zelf uw Kerstmenu samen:

* 3 gangen menu met soep €33,50 *
* 3 gangen menu met voorgerecht €36,50 *
* 4 gangen menu €39,50 *

Voorgerechten

Maak uw keuze uit onderstaande voorgerechten

Cocktail van grote gamba’s met avocado, sesamzaad en een saus van passievruchten

Civet – een traditionele Franse ragout van runderbavette – in bladerdeeg met een sausje van ontbijtkoek

Tarte tatin van rode kool met gember en rozijnen, een kaaskoekje en quinoasalade met cashewnoten

Soepen

Maak uw keuze uit onderstaande soepen

Kastanje met bospaddenstoelensoep, waterkers en een kaaswafel

Kwartelsoep met wintergroenten en uitgebakken pancetta

Hoofdgerechten

Maak uw keuze uit de volgende hoofdgerechten

Zalmfilet op de huid gebakken met een kruidenkorstje en saffraan coquilles, geserveerd met een witte wijn-mosterdsaus 

Langzaam gegaarde parelhoenbout met een sausje van rood fruit en port, geserveerd met een eendenbitterbal en gebakken bataat

Gebakken runderhaas met eendenrilette en champignonsaus op een toastje van ons huisgemaakte brood

Vegetarische Wellington van wintergroenten, bospaddenstoelen, Zwitserse kaas en noten, geserveerd met puree van zoete aardappel en een kastanje-jus

Grand dessert

Grand verrassingsdessert Gasterij Frederiksoord

Reserveren

Bel voor meer informatie of voor het reserveren van een tafel (0521) 381 500
of mail info@hotelfrederiksoord.nl

Wij wensen u hele fijne feestdagen! 

Openingstijden

Logement & Gasterij Frederiksoord is dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 - 22.00 uur. Welkom!

Wilt u een kamer boeken?

Heeft u vragen?

Onze nieuwsbrief



Translate »