Privacyverklaring

Privacyverklaring Logement & Gasterij Frederiksoord

Privacyverklaring – Logement & Gasterij Frederiksoord – mei 2018

Logement & Gasterij Frederiksoord (hierna: “wij”) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen de doelstellingen te bereiken en de gewenste werkzaamheden uit te voeren. Deze privacyverklaring legt uit waarom en op welke manier we de persoonsgegevens verwerken.

Logement en Gasterij Frederiksoord is gevestigd aan de Majoor van Swietenlaan 20, 8332 CG in Frederiksoord. U kunt bij ons overnachten in het logement of lekker eten in De Gasterij. Ook verzorgen wij groepsuitjes, feestjes en kunt u bij ons vergaderen of samenkomen.

We hebben deze privacyverklaring opgesteld om helderheid te geven over al onze verwerkingen, ook wanneer we samen met andere partijen persoonsgegevens verwerken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, transactiegegevens (aankoopgeschiedenis), interessegebieden, IP-adres, social ID, cookie ID en het surfgedrag op onze website.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?
Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Wettelijke verplichtingen
Een deel van onze verwerkingen is wettelijk verplicht. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het voldoen aan de belastingplicht.

Klantenadministratie en dienstverlening
We hebben geen klantenregistratiesysteem. De persoonsgegevens die we noteren worden in sommige gevallen genoteerd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.. We zijn bereikbaar via verschillende kanalen: telefoon, e-mail, post, Facebook, Twitter, LinkedIn en het contactformulier op de website. Om dat mogelijk te maken verwerken wij ook persoonsgegevens.

Marketingdoeleinden
Wij houden algemene bezoekgegevens bij van websitebezoekers. In dit kader kunnen met name het IP-adres van uw computer, social ID, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Rechten van betrokkenen
De AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, regelt dat iedere betrokkene rechten heeft. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wilt u gebruikmaken van uw rechten of heeft u vragen/opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@hotelfrederiksoord of bel (0521) 381 500.

  • Informatie en inzage:
    u kunt inzage krijgen in de persoonsgegevens die we van u verwerken. Daarnaast vertellen wij u graag meer over het hoe en waarom we juist die persoonsgegevens verwerken.
  • Rectificatie:
  • u kunt te allen tijde een wijziging in uw persoonsgegevens doorgeven, als u bijvoorbeeld het idee hebt dat we onjuiste gegevens van u hebben.
  • Vergetelheid:
    u hebt het recht tot het laten verwijderen van uw persoonsgegevens. Het kan dan wel voorkomen dat we ze voor andere doeleinden nog moeten verwerken, bijvoorbeeld voor de administratie.
  • Beperking:
    u kunt de verwerking van uw persoonsgegevens laten beperken als u het idee heeft dat wij de gegevens onrechtmatig of onjuist verwerken.
  • Bezwaar, recht tot verzet:
    u kunt bezwaar indienen voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als het om marketingdoeleinden gaat, zullen we de verwerking zo snel mogelijk beëindigen.
  • Overdraagbaarheid:
    u kunt onder de AVG uw persoonsgegevens ook over laten dragen. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.
  • Toestemming intrekken:
    u kunt per verwerking uw toestemming intrekken. Zo meld u u bijvoorbeeld alleen af voor nieuwsbrieven.
  • Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens:
    we horen het uiteraard graag wanneer u denkt dat we niet in overeenstemming met de AVG handelen. Wilt u rechtstreeks schakelen met de Autoriteit Persoonsgegevens? Dan kunt u daar ook een klacht indienen.Bewaartermijnen
    Wij bewaren de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk of wettelijk bepaald.Grondslag van de verwerking
    Zoals toegelicht in deze privacyverklaring verwerken wij sommige persoonsgegevens voor het uitvoeren van een wettelijke plicht, sommige voor het uitvoeren van een overeenkomst, sommige gegevens met uw toestemming en de meeste voor het uitvoeren van het gerechtvaardigd belang; het kunnen uitvoeren van onze bedrijfsactiviteiten en onze doelstellingen.

    Derde ontvangers
    Voor de uitvoering van onze bedrijfsvoering en bijbehorende werkzaamheden schakelen wij dienstverleners in. Dit kunnen derde ontvangers zijn, maar ook subverwerkers. Denk hierbij aan de (online) marketing dienstverleners, de accountant, de webdeveloper en Google (Analytics)

    Persoonsgegevens worden slechts aan derden beschikbaar gesteld wanneer deze gegevens nodig zijn voor de derde partij ter uitvoering van de betreffende diensten. Wanneer we de persoonsgegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er onder andere met een verwerkersovereenkomst voor dat de gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

    Uitsluitend wanneer wij hiertoe wettelijk verplicht zijn, worden Persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties.

    Beveiliging
    Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en onrechtmatige toegang tot uw persoonsgegevens te voorkomen. Alleen noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens, welke zijn afgeschermd door verschillende beveiligingsmaatregelen zoals: beveiligingssoftware (virusscanner en firewall), wachtwoorden voor elektronische systemen, SSL (beveiligde internetverbinding) en back-ups. Deze beveiligingsmaatregelen worden regelmatig gecontroleerd.

 

Cookie verklaring
Wij gebruiken cookies (functionele en analytische) op de website van Logement & Gasterij Frederiksoord om de dienstverlening te verbeteren, de website naar behoren te laten functioneren, voor het efficiënt uitvoeren van (online) marketing campagnes en voor de doeleinden zoals omschreven in de privacyverklaring.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst kunnen worden op de website Logement & Gasterij Frederiksoord en hun functionaliteit. Op de betreffende website zullen wij u attenderen op de plaatsing van onderstaande cookies.

Soorten cookies
Functionele en noodzakelijke cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat de website correct functioneert. Deze anonieme cookies zorgen er onder meer voor dat:

• Uw voorkeuren worden opgeslagen, bijvoorbeeld taal en informatie in formulieren.
• Browserinstellingen worden opgeslagen, zodat de website optimaal op u scherm verschijnt.

Analytische cookies
Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze website door de gebruikers. Door het websitegebruik te meten kunnen we de website constant blijven verbeteren voor een optimale gebruikerservaring. We verwerken anonieme statistieken over bezoeken. Dit gebeurt met het webanalyse systeem Google Analytics welke door Logement & Gasterij Frederiksoord ingesteld is aan de hand van de instructies van de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor is de invloed op de privacy van onze bezoekers minimaal. Via de cookies worden de volgende gegevens opgeslagen:

• IP-adres
• Technische kenmerken zoals het type browser
• Vanaf welke pagina u op onze website bent gekomen
• Wanneer en hoe lang u onze website bezoekt of gebruikt
• Of u gebruikmaakt van de functionaliteiten van onze website • Welke pagina’s u bezoekt op onze site

Social media cookies
Social media cookies zijn cookies die functionaliteiten van social media websites mogelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een YouTube video op de website, een Google Maps mogelijkheid bij contact of een social media button. Social media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst wanneer u op de website een social media button aanklikt. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij u graag naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Advertentiecookies
We plaatsen op dit moment geen advertentiecookies van onszelf en/of van derden op onze website en geven derde partijen zelf niet de mogelijkheid om advertentiecookies te plaatsen op onze website. Met dit type cookies wordt bijgehouden, indien deze zijn toegepast, hoeveel en welke advertenties u heeft gezien van en/of van derden die via onze website worden getoond. Middels deze cookies zouden wij ook gebruik kunnen maken van re- targeting c.q. re-marketing technologieën. Zo kunnen wij u interessante en gepersonaliseerde aanbiedingen doen.

 

Verwijderen
Cookies kunt u het gemakkelijkst verwijderen via uw browser. U vindt hier een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar de manier waarop u in die browser uw cookies kunt verwijderen

• Google Chrome
• Mozilla Firefox
• Microsoft Edge
• Safari

Frederiksoord, 28 mei 2018

Translate »