Heerlijk eten met een goed glas wijn

Ouderwets genieten van hedendaagse kwaliteit en bereid met prachtige, verse streekproducten.
Bekijk onze lunchkaartBekijk onze dinerkaart

Heerlijk eten met een goed glas wijn

Ouderwets genieten van hedendaagse kwaliteit en bereid met prachtige, verse streekproducten.

Bekijk onze lunchkaartBekijk onze dinerkaart
hertenbiefstuk rechts Horizontaal
Kalfslever met gebakken spekjes en ui
pitah spinazie, mozzarella, tomaat
Zeebaars met bestek links horizontaal
trio van Makreel 2
1818 verticaal
previous arrow
next arrow

Welkom in De Gasterij

Wij verwelkomen u graag in De Gasterij waar u heerlijk kunt eten en drinken. U kunt uw keuze maken uit de ‘Koloniekrant Frederiksoord’ waarin u onze mooie gerechten vindt. Weldadig en met een knipoog naar de bijzondere geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid.

Ouderwets genieten van hedendaagse kwaliteit en bereid met prachtige, verse streekproducten door onze koks met liefde en passie voor u klaargemaakt. Eet smakelijk!

Uniek verhaal

Twee honderd jaar geleden stichtte Generaal Johannes van den Bosch hier zijn Maatschappij van Weldadigheid. Uit het hele land werd een groot aantal paupers naar de Vrije Koloniën van Weldadigheid opgezonden. Nog altijd is dit unieke verhaal hier te voelen, te zien en te beleven. Wij vertellen u er graag meer over.

 

‘Even een bakkie doen’

Heerlijk uitrusten na een lange fietstocht of wandeling door onze prachtige omgeving? De Gasterij beschikt over een grote serre met terras. Hier kunt u comfortabel zitten en gezellig bijkletsen. Bij minder weer verwelkomen we u graag binnen waar het heerlijk behaaglijk is en de krant klaarligt. 

Uitgebreide wijnkaart

Bij heerlijk eten hoort een goed glas wijn. U kunt uw keuze maken uit onze uitgebreide wijnkaart met diverse rode, witte en rosé wijnen. Nieuw dit najaar is onze Wining & Dining. In een compleet nieuwe ambiance en sfeer serveren wij u uw diner met een bijpassende wijn. Proef en geniet van al het lekkers wat wij u te bieden hebben.

Vergaderen

Comfortabel vergaderen in een sfeervolle ambiance en van alle gemakken voorzien.

Feesten

Een gezellige plek om uw verjaardag of jubileum te vieren.

Gezellig uitje

Wij verzorgen diverse, leuke groepsuitjes met uw familie, vrienden of collega’s.

'We hebben met de hele familie een super dag beleefd!'

'Opnieuw erg lekker gegeten en we komen zeker terug.'

Samenkomst na begrafenis

Zoekt u een fijne plek om samen te komen na een verdrietige gebeurtenis? Onze serre heeft een knusse en ongedwongen sfeer. U heeft rustig de gelegenheid om even bij te komen met een kop koffie of wat uw wensen ook meer zijn. In de omringende tuin kunnen u of uw gasten even naar buiten om ‘alleen’ te zijn of samen nog even na te praten.

Wilt u een kamer boeken?

Heeft u vragen?

Onze nieuwsbriefTranslate »