Genieten op een unieke plek

Welkom in Hotel Frederiksoord. Het is uitsluitend mogelijk om hotelkamers te reserveren via Enjoyhotels.com. Dit is een 5 daags all inclusive arrangement.
Kijk hier voor informatie en boekingen.

Reserveer

Genieten op een unieke plek

Welkom in Hotel Frederiksoord! Het is uitsluitend mogelijk om hotelkamers te reserveren via Enjoyhotels.com. Dit is een 5 daagse alles-inclusief- vakantie. Kijk hier voor informatie en boekingen.

Reserveer

Heerlijk en comfortabel slapen

In Hotel Frederiksoord kunt u in een sfeervolle ambiance heerlijk vakantie vieren en even tot rust komen in een fantastische omgeving.

Het logement stamt uit de 18e eeuw en Generaal Johannes van de Bosch, de grondlegger van de Maatschappij van Weldadigheidheid, was hier destijds vaak te vinden.

U geniet van historische charme en moderne gastvrijheid. Wij verwelkomen u graag! 

Dé de uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie

In de prachtige omgeving is van alles te beleven en te doen. U ontdekt talrijke monumenten en de omgeving is fascinerend. Cultuur, natuur, rust en ruimte komen hier samen. Na een heerlijke fietstocht of stevige wandeling komt u tot rust bij de open haard of op ons ruime terras. Houd uw camera in de aanslag, aan het begin van de avond treft u misschien nog een ree of een eekhoorn langs de bosrand van ‘t Sterrebos aan.

Rustig wakker worden in een sfeervolle ambiance

U begint de dag met een uitgebreid ‘Enjoy’ ontbijt. Met zorg bereid en verse lekkernijen. 

Zittend aan uw ontbijttafel kijkt u uit op de tuin en ’t Sterrebos waar de vogels u naar hartenlust toefluiten. Een weldadige start van de dag.

'Vijf dagen in de watten gelegd. We komen zeker terug!'

Openingstijden

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Heeft u vragen?

Onze nieuwsbriefTranslate »