Voorgerecht keuze
Toscaanse tomatensoep
Romige bospaddenstoelensoep
Soep van Groninger mosterd
Stokbrood met diverse smeersels
Diverse salades
Huzarensalade opgemaakt met diverse ambachtelijke hamsoorten
Zalmsalade opgemaakt met diverse gerookte vissoorten
Mediterrane pastasalade met zontomaat en rucola
Rauwkost salades
Carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas
Hoofdgerecht keuze
Varkenshaas medaillons gegratineerd met Gorgonzola en bospaddenstoelen
Varkenshaas medaillons overgoten met stroganoffsaus
Kip uit de oven met diverse sauzen
Biefstukpunten op oosterse wijze met o.a. taugé, paprika en teriyakisaus
Gepekeld en langzaam gegaarde varkensprocureur met een groene pepersaus
Gebakken heekfilets met groene asperges en Hollandaisesaus
Vegetarische ravioli
Vegetarische quiches
Diverse seizoensgroenten
Verse frieten
Gratin
Dessertbuffet
