Voorgerecht keuze

Toscaanse tomatensoep

Romige bospaddenstoelensoep

Soep van Groninger mosterd

Stokbrood met diverse smeersels

Diverse salades

Huzarensalade opgemaakt met diverse ambachtelijke hamsoorten

Zalmsalade opgemaakt met diverse gerookte vissoorten

Mediterrane pastasalade met zontomaat en rucola

Rauwkost salades

Carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht keuze

Varkenshaas medaillons gegratineerd met Gorgonzola en bospaddenstoelen

Varkenshaas medaillons overgoten met stroganoffsaus

Kip uit de oven met diverse sauzen

Biefstukpunten op oosterse wijze met o.a. taugé, paprika en teriyakisaus

Gepekeld en langzaam gegaarde varkensprocureur met een groene pepersaus

Gebakken heekfilets met groene asperges en Hollandaisesaus

Vegetarische ravioli

Vegetarische quiches

Diverse seizoensgroenten

Verse frieten

Gratin

Dessertbuffet

Gezellig uitje
Langer verblijf
Groepsuitje
Translate »