Langer verblijf

De Vrije Koloniën van Weldadigheid. Een prachtige omgeving om wat langer van te genieten.
Contact

Langer verblijf

Een prachtige omgeving om wat langer in te verblijven.
Contact

Overnachten in een heerlijke omgeving

De Vrije Koloniën van Weldadigheid worden omringd door drie Nationale Parken. Op nog geen steenworp afstand vindt u de heide, hunnebedden en u bent dichtbij Giethoorn. Een prachtige omgeving om wat langer in te verblijven. Er is genoeg te ontdekken en te doen. Beleef het unieke verhaal van Generaal Johannes van den Bosch en geniet van cultuur, natuur, rust en ruimte. Welkom!

Pauperpad arrangement

Kom drie dagen genieten in de vrije en onvrije Koloniën van Weldadigheid. U overnacht in Veenhuizen en Frederiksoord en ontdekt het gedachtegoed van Generaal Johannes van den Bosch en ‘zijn’ Maatschappij van Weldadigheid. 

De Generaal

Kom twee dagen heerlijk genieten in het voormalig logement van de Maatschappij van Weldadigheid. Treed in de voetsporen van deze visionair die zijn tijd ver vooruit was. Proef de sfeer en geniet!

De mooiste fietsvakantie van Nederland

Kom heerlijk fietsen in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. Daar waar cultuur, natuur, rust en ruimte samenkomen. Beleef het unieke verhaal in het decor van drie Nationale Parken. Maak kennis met een unieke geschiedenis en op fietsafstand van Giethoorn en de hunebedden. Welkom toen, welkom nu! 

Translate »