Langer verblijf

De Vrije Koloniën van Weldadigheid. Een prachtige omgeving om wat langer van te genieten.
Contact

Langer verblijf

Een prachtige omgeving om wat langer in te verblijven.
Contact

Overnachten in een heerlijke omgeving

De Koloniën van Weldadigheid worden omringd door drie Nationale Parken. Op nog geen steenworp afstand vindt u de heide, hunnebedden en u bent dichtbij Giethoorn. Een prachtige omgeving om wat langer in te verblijven. Er is genoeg te ontdekken en te doen. Beleef het unieke verhaal van Generaal Johannes van den Bosch en geniet van cultuur, natuur, rust en ruimte. Welkom!

Pauperpad arrangement

Kom drie dagen genieten in de vrije en onvrije Koloniën van Weldadigheid. U overnacht in Veenhuizen en Frederiksoord en ontdekt het gedachtegoed van Generaal Johannes van den Bosch en ‘zijn’ Maatschappij van Weldadigheid. 

De Generaal

Kom drie dagen heerlijk genieten in het voormalig logement van de Maatschappij van Weldadigheid. Treed in de voetsporen van deze visionair die zijn tijd ver vooruit was. Proef de sfeer en geniet!

Giethoorn en De Weerribben Arrangement

Giethoorn moet je minstens één keer in je leven gezien hebben. De magie die zoveel bezoekers naar het Venetië van het Noorden brengt? 177 bruggen, groot en klein. Het pittoreske waterdorp is een van de bekendste dorpjes in Nederland en is vanuit Frederiksoord heel eenvoudig te bereiken. 

Drenthe Hunebedden

Heerlijk Drenthe Arrangement

Drenthe is prachtig! De gezellige brinkdorpjes, fantastische Nationale Parken zoals het Drents-Friese Wold en Dwingelderveld en uiteraard de hunebedden. De oerprovincie is hier, in het hart van de Koloniën van Weldadigheid, op haar mooist. Vanuit Frederiksoord is er veel te zien en te beleven.

UNESCO ARRANGEMENT 

De Koloniën van Weldadigheid zijn uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Ter gelegenheid hiervan hebben we een voordelig arrangement samengesteld om kennis te maken met het unieke gebied.

TOTAAL ARRANGEMENT

Wie de Koloniën van Weldadigheid en haar unieke omgeving wil ontdekken heeft eigenlijk aan een paar dagen niet genoeg. Daarom hebben wij een totaal-arrangement samengesteld om uitgebreid kennis te maken met alle facetten die het gebied kent. Cultuur en natuur komen hier samen!

Translate »